Päivällä päätin katsoa uusimman Mediumin[eli Näkijä] jakson ja yllätyin kuinka hyvä jakso jälleen kerran oli. Kuumeisesti odottelenkin jo huomista kun pääsen katsomaan Grey's Anatomyn uutta jaksoa jota olnkin viikon verran jo kuumeisesti odottanut, onneksi en yksin. :)
 Lenkilläkin ehdin käymään ja mikä voisikaan olla rauhoittavampaa kuin kävellä hiljaisessa lumisessa metsässä. Umpihangessa tosin, mutta onpa se sitten tehokkaampa liikuntaakin kuin pelkästää teitä mittailla päivittäin.

Monia tv-sarjoja seuraan aina mahdollisuuksien mukaan Usan tahtiin niihin lukeutuvat mm. Gilmoren tytöt, Näkijä, Grey's Anatomy, House, E.R eli Teho-osasto. Jotenkin tuntuu minusta luontevammalta katsoa jaksot ilman tekstitystä, kun usein tekstityksissä monet vitsit ja sananlaskut joko käännetään väärin tai jätetään tylysti kokonaan kääntämättä. Englanti kun minulta sujuu erittäin hyvin niin päin vastoin on mukava katsella ku ei tarvitse tekstejä lukea eivätkä ne häiritse. Tosin jotain lääketieteellisiä sanoja joutuu sitten sankirjasta katsomaan mutta se ei haittaa.

Illalla tuleekin hyvin House johon jää kyllä helposti koukkuun. Ekan kauden jaksoja en olekkaan nähnyt vaan katson ne Suomen tahtiin. Kakkoskautta ole vähän nähnyt jo.

mais.jpg?t=1171553761